top of page
Ryggvridning altan.jpg

Referenser

”Marias Kundaliniyoga gör att jag värmer upp för allt jag vill ägna min helg åt. Kan släppa veckans stress och fylla på med fysiska övningar som lossar blockeringar och jag känner gemenskap med de andra i rummet. Maria har en fantastisk förmåga att få kroppen och själen att landa tillsammans. Hennes tydlighet som pedagog gör att jag växer. Till sist, Marias glittrande och lekfulla energi fyller på.”

Jonna Alfredsson / Rådgivare & Coach

”Jag är så tacksam över att kunna delta i Brännö Kundalinyogas klasser på zoom. Det är en möjlighet att delta i högklassig yoga där klassen består av utövare på plats i studion och andra som är med på zoom från alla möjliga platser i landet.

Lärarna Maria och Christian är djupt kunniga och entusiasmerar. Energin och närvaron flödar genom etern.”

Bianca Leidi / Utställningsproducent

”Kundaliniyoga med Maria o Christian är fantastiskt. Är kroppen stel finns alltid alternativ, alla blundar och är i sin värld, helt prestigelöst. Lugn och energi fyller mig på samma gång och dessutom sover jag gott natten efter! Testa!”

Lilian Wiegner / Överläkare på Institution för stressmedicin

”Efter ett yogapass hos Maria o Christian känner jag mig helt avslappnad o balanserad till både kropp o själ. Med sin kunskap, ständiga fortbildning och ödmjukhet leds man genom en pågående utveckling. Det känns meningsfullt för mig.”

Ann-Sofie Eriksson / Ekonom

”Jag känner mig alltid mer centrerad och fokuserad efter ett pass hos Maria och Christian. Så fina övningar för att släppa spänningar och balansera nervsystemet. Som att sopa rent i alla vrår. Fysiskt, känslomässigt och mentalt.

Så tacksam för Brännö Kundaliniyoga och det space Maria och Christian håller.”

Kristin Olofsson/ Odlare, Förskolepedagog

"Helt underbara klasser som fungerar förvånansvärt bra även på zoom. En av de saker jag uppskattar mest m Marias och Christians klasser är deras tydlig guidning och förmåga att pusha en bortom det en tror sig orka eller kunna. Inte nog med att det känns fantastiskt skönt när passen är över; jag får även starkare kontakt med min egna kraft och förmåga till fokus, medveten andning och djupare klarhet i mig själv och min energi. Även i vardagen utanför mattan.”

Mikaela Latrille / Verksamhetsutvecklare

”Zoomyogan ger en exklusiv känsla, upplever att ha ”egen yogalärare”. Instruktioner från läraren syns väldigt bra, som att sitta längst fram på parkett. Man kan breda ut sig och ta den plats man behöver. Bästa tänkbara aktivitet som ger vitalitet, styrka, energi och håller hög kvalitet även i zoom-format. Stark känsla av delaktighet.
Rekommenderas varmt & garanterat smittfri.”

 

Anna-Carin Wodlen / Bibliotekarie Bernt Andersson/ Journalist

"Maria och Christian har ett genuint upplägg och vi älskar hur de väver samman andning, meditation, musik, spiritualitet och fysiska yogaövningarna. Vi lämnar alltid med lättare steg, påfyllda med energi och sköna vibes.”

Jens Holmer/ Surfare
Mirja Zetterman/ Yogalärare

”Brännö Kundaliniyoga ger optimalt underhåll av kropp och själ! ”

 

Patrik Hedenstedt / Hantverkare, Seglare

"Marias och Christians Kundalini yoga är styrkande och energigivande. Jag känner mig alltid inspirerad och påfylld av ny kraft när jag har varit där. Fin guidning och varierade klasser med musikalisk krydda.”

Martina Jacobsson / Konstnär

bottom of page